B

Det spelar ingen roll vad du gör, för det kommer ändå inte duga. Du kommer alltid vara lite för rund eller lite för smal.
Det spelar ingen roll vad du tycker eller känner för du överreagerar alltid eller så är det inte, enligt andra, ej allvarligt.
Dina åsikter spelar ingen roll, för du har inte upplevt tillräckligt tycker dom. Dina betyg kommer inte duga, för hade du kämpat mer hade du säkert fått MVG. Du är bara lat.
Att du gråter bryr sig ingen om, för du är så pass känslig för ord att folk har tröttnat på dina tårar.
Dina tårar är antingen fula, äckliga eller onödiga.
Dina tårar borde inte ens existera, för bara svaga människor gråter.
Du sitter och under och frågar dig själv "när kommer det här ta slut? När kommer dom se att mitt hjärta verkligen krossas varje gång ni sårar mig?".
Du sitter och undrar hur du ska fly. Ska du ändra den du är och anpassa dig till dessa starka människor som finns omkring dig eller ska du bara ta bladet för sista gången och låta det göra jobbet för dig?
Vilken väg du än tar så känner du att den ändå inte kommer duga för andra. Du är så van att försöka tillfredsställa människorna runt omkring dig att du har glömt bort dig själv, tycker du iallafall. Men vem fan bryr sig om vad DU tycker?
Sen NÄR bryr sig NÅGON vad DU tycker?
Du är bara en liten patetiskt överkänslig könsorgan.
Dom ser att dina sår är ett rop på hjälp, men istället för att göra något åt det problemet så försöker dom bara hjälpa dig att sluta skada dig. För enligt dom är det ditt problem, att di skär dig. Dom här intelligenta människorna ser inte att det ligger något bakom skärandet. Haha dom här människor tänker nog inte ens att det är pga dom du gör det.
Dom vet att du mår dåligt, dom vet att du vill ta livet av dig.
Men dom tror dig inte, eller?
För varför skulle du skämta om det? Varför..
Ibland frågar du dig verkligen varför DU måste vara den som tar skiten. Varför det är du som tar skiten och sen rekommenderas att hålla käften? Varför kan inte det vara någon annan som är som du? Som tar skiten och sväljer det och går vidare med sitt liv.
Varför just du, som inte mår bra, som blir hjärtkrossad vid tjaffs, varför måste det vara du som är tyst..

Inte ens det här kommer tas på allvar och det vet du själv.
Du vet inte ens varför du skriver den här skiten om du ändå kommer radera den innan någon lägger märke till det.

Ibland kanske man måste försvinna genom marken för att någon ska fatta..


RSS 2.0