Oh no!

Jag kan inte fatta att jag missar valborg! Snyft snyft! Skulle det vara patetiskt om jag gjorde en lite brasa själv här på gården? Med en öl i handen och typ en ballong och sockervadd? Suck, ensam på valborg i ett annat land. Det kan inte bli värre!
För er information är jag typ nyvaken, jag vet, vaknade för en halvtimme sen av att en av kusinerna kom hem. Fick vakna och låtsats att jag vart vaken sedan länge, bara att jag valt att vara inne i rummet. Har faktiskt inget intressant att skriva just nu, några vänner till min andra kusin kanske kommer ikväll. Vet inte vad vi ska hitta på men det kanske blir några öl eller något liknande.
Ska dra och duscha och fixa luch nu! Bye ByE!

Time for bed.Googlade på "sleeping" och blev astrött bara av att kolla på bilderna som dök upp haha. Var trött sedan innan men blev ÄNNU tröttare då. Såg denna söta katt och valde att lägga upp den haha, so me! haha!
Nu ska jag alltså sova, medan ni går upp för jobb och skola hihi! Ska drömma om bilden nedan! Wish me luck! NIGHTY NIGHT!


Grr, vilka härliga drömmar jag kommer att ha om dena fiction boy!


POMMES!Nu har jag städat klart hela badrummet, orkar fan inte fortsätta just nu haha. Får fixa klart det imorgon efter jag har vaknat. Just nu har jag hjälpt till lite att göra pommes, skala potatisen och skurit dom i långa bitar. Fick inte hjälpa mer då de tyckte synd om mig efter att jag har krigat i badrummet haha! Så söta dom är min kusin och hennes vänner. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Facebook gruppen "Hey Prepy Whore Girl, why are you so orange?" hahaha :D Ni måste kolla detta! :D

BYEBYE!

CLEANING TIME!

Imorgon kommer syssling till Temuco. Har ingen aning om han kommer att komma hit till oss men ska börja städa lite så att det ser bra ut när han kommer. Kusin är redan uppe och fixar sängarna, det mer för att två kompisar ska sova över här inatt. Men jag ska städa toaletten och köket och vardagsrummet och hallen så att det ser fräschare ut. Idag förvandlas Sindy till Cinderella!


Good MoRnInG!Kolla vad cepe jag ser ut och denna bild är tagen igår. Ni vill inte ens se hur jag ser ut nu. Är helt jävla död och vet inte ens varför. Har sovit ordentligt, skumma drömmar men inget som störde sömnen liksom. I think. Känner mig helt nere också, för samma anledning som vanligt. Jag vill hem. Jag räknar verkligen dagarna och jag borde tacka och inte gnälla för dagarna går faktiskt fort. Tyvärr inte så fort som jag vill att de ska gå, panik! Nej ska upp ur sängen nu och duscha och laga mat!

pusshej!

And then she went to her bed

Är så galet trött, orkar inte vara vaken så det blir nog läggdags. Kusin är vaken och är här med sin pojkvän, men jag orkar verkligen inte va vaken något mer så det blir sängen nu. Borsta tänder, off with the make-up och på med pajamas. Med detta inlägg säger jag GOOD NIGHT!


I'm so sick of lovesongs, so sad and slow


We are fighting this war

Cuz I think about you now and then, but I'm still hating..

BARCA!Som de flesta vet så spelar Barca idag mot Inter, de spelar just nu faktiskt, och det betyder att de måste vinna! Vinner de inte så är de ute ur Champions League och det vill man verkligen INTE! Så här sitter man klockan tre på eftermiddagen med öl och cigg och snart ska man ut en snabbis och köpa någon fettomat att äta medan man kollar på matchen. Jag gissar på att Barca kommer att göra mål precis när jag gått ut ur dörren. Vill inte missa målen så hoppas de gör åtminstone ETT mål innan jag drar ut.

Suger på uppdateringar, måste skärpa mig!

An then she went to bedAWW! Hottnes, längtar till den 30e juni. Dont you sweetiepie? Haha!
Nej nu blir det läggdags, too much beer! God Natt Sverige!

Alkholist javisst
Gratis-Fashion.seDet skulle ju vara jätte snällt om ni, de få, som besöker min blogg blir medlem på Gratis-Fashion.se HÄR. Skulle faktiskt vara jätte gulligt! :D

Natti Natt!Med denna feta bild säger jag god natt till älskade Sverige och dess befolkning som fortfarande är vakna och till dom som vaknar och läser min blogg idag på morgonen. Nighty Night then wonderful people <3

Double up James, double upTvå James, två snyggingar. Tycker dom liknar sjukt mycket, vackra båda två. Modellmaterial. Alla känner väl James Dean, han hann göra några filmer innan han dog i en bilolycka 1955. Vilken slöseri på sån underbar och vacker begåvning. Det är så synd när folk dör så unga. Båda är som sack sjukt heta, en bekants bror har en bild där han också liknar James Dean väldigt mycket eller kanske han liknar James Franco mer? Struntsamma, han ser bra ut han med men tyvärr inget jämfört med dessa två höhö.

Till något helt annat, är i Temuco nu med min söta kusin Anubis. Det betyder att jag snart åker hem. Inte än men jag känner att dagarna nu kommer att gå fortare då jag kommer att flytta ganska mycket till andra städer. Jag ska vara i Temuco i en och en halv vecka typ och sen vidare till Concepcion för några två, tre dagar. Efter det så ska jag iväg till Santiago och stanna där tills jag åker iväg hem till Sverige. Så mycket jag måste göra nu, så mycket jag längtar efter att göra innan jag åker iväg hem så tiden känns knappt vilket är skönare för det betyder att dagarna kommer att gå fortare och jag kommer att vara hemma snabbare! Nu ska jag fortsätta äta kakor, chips och dricka cola haha. Fetto varning? I KNOW!

Eclipse <3

Ni har säkert redan sett den men jag visar upp den iallafall. För min egen skull <3

RSS 2.0