Äsch

Fuck it.

Earthquake - Chile

Ja, då har man upplevt sin första jordbävning. Dessutom var men helt ensam, utan sin familj i ett annat land när man upplevde detta haha. Iofs var jag med pappas släktningar, men det är inte samma sak som att vara med sin familj. Här har vi äntligen EL, woho! Men vattnet kommer dom att ta bort snart, så vi ska iväg och köpa vatten så att vi har. Måste dra, byebye!

How you feeling?

Low, very low. Med en jävla abstinens, jag hatar det. Känner mig som en drogmissbrukare när jag kliar mina händer och armar och inte kan sitta still. Detta börjar bli jobbigt, särskilt när man har lovat att inte göra om det. Ska dricka klart mitt te, prata klart med kusinvitamin och börja packa ner resten.

Hej svejs

okej sista

I want you, I want you, I fucking want you..du vet vem du är.

You're so fuckin' specialSlänger in en jävla bild.


Deppig?

Jag? Deppig? Det kan man nog säga. Varför? Jag har ingen aning, allt känns mörkt just nu. Som förut.
Jag är helt förälskad i Berny Pålsson, en sån vacker person som upplevt så mycket. Kollar på Berny Blue dokumentären på youtube. Har valt att ladda ner resterande klipp ifall jag inte skulle ha internet längre fram. Vackra Berny.
Har ingen aning om varför jag mår såhär, det är så svårt att förklara och dom som inte förstår kommer aldrig förstå förrän de själva upplevt känslan av mörkret. För mig kommer det och går, precis som den vill. Som en inbjuden gäst. Det är kallt, jag har ont i huvudet och tankar flyger runt. Fyfan vad jag känner mig helt nere, med ångest och med grov självkadeabstinens. Det var vid dessa stunder mina vassa vänner var mitt sällskap, men inte längre. Jag lovade, aldrig mer. Dom sa att om jag föll tillbaka så gör det inget, det är sånt som händer men jag vill inte misslyckas. Som det står på Bernys sista blogg inlägg, "Om jag misslyckas så dör jag".
Jag är så känslig, humörsvängningar. Jag känner mig ensam, jag vill hem. Men om jag åker hem så har jag misslyckats även där. Jag borde lyssna på gladare låtar, inte deprimerande låtar som Nine Inch Nails - Hurt och Radiohead - Creep. Men dom är så jävla underbara dom där låtarna iallafall. Kan man kalla detta för depression? Vad kallar man det när svarta moln dyker fram och hindrar all ljus från att nå mig? Svarta moln är aldrig inbjudna att komma. Jag behöver en öl, något som lugnar ner mig. Jag måste ta mina patetiska Atarax, men jag orkar inte gå ner och hämta vatten. Om ångesten blir värre får jag väl tvinga mig själv att gå ner och hämta vatten för att svälja skit tabletterna. Mina älskade Imovane är slut, nu när jag behöver de. Dom är farliga, dom är goda. Mitt inlägg har ingen röd tråd, men det bryr jag mig inte om. Det är min blogg, jag väljer hur jag vill skriva. Shout out louds - Wish I was Dead. Jag vill ligga bredvid någon, någon som håller om mig. Inte vem som helst, någon jag gillar. Någon jag litar på, men jag litar inte på någon. Ni är alla onda. Alla förutom min familj, min älskade vackra familj som jag saknar så mycket. Jag vill hem.
Jag mår inte så bra just nu, får väl försöka ta och försöka blunda.

Now fuck off from my blogg. </3

asså..

..vafan. Gillar dig inte just nu vettu.

Once again Google <3

Återigen har Google räddat mitt och laptopens liv. Hela skit skärmen roterades så allt blev upp och ner. Startade om datorn, twice men detta löste inte problemet. Sedan var det dags för Google, the real shit. Googlade "skärm upp och ned" och fick svar direkt. Självklart var svaret i någon forum, men tack vare älskade Google så hittade jag det. Så once again, thank God for Google <3

You know what?

Fuck off.


mojito plz?

Trött som fan, däcka en stund po soffan men dags att rycka upp sig. Nu ska man fixa mojitos och dricka sig glad. Peace <3
Te quiero mi amor <3

slänger in en jävelKärlek <3

zup?

Jahap, här sitter jag igen. På min dator, sminkar mig samtidigt som jag kollar runt lite här och där. Borde egentligen vara ute och köpa bussbiljett tillbaka till Temuco, men nej. Här sitter jag. Så fort jag är klar så sticker jag ut. Väntar inte på någon jävel. Luktar mat, jag är hungrig! Får nog ta och käka ute idag. Mycket skit som händer just nu, en massa tankar. Vet inte ens om jag kommer att klara av att vara här till oktober, vi får sen. Kan ju alltid åka hem tidigare. Vi får se hur det blir, jag kanske ändrar mig efter att ha åkt till Viña Del Mar <3.
Nej måste skynda nu, vi får höras.

 CHAO!

<3
Du är helt jävla underbar sötnos, I miss you and keep you wonderful head up! <3

You know what?

En annan sak jag saknar är detta..
Saknar SEMLOR! Oh my GOD vad jag vill ha en semla just nu! Ska försöka hitta receptet och laga en riktigt stor och fet jävla semla här i Chile haha. Det var nog allt, film time right nu so dom behöver datorn -.-

LOVE!

yff

Internet! För en stund.. :(
Eftersom jag inte kommer kunna sitta här länge tänker jag passa po att skriva hur mycket jag saknar dig.
Saknar att kunna prata med dig tills det är morgon hoho, höra din röst och se ditt leende :)
Det är svort att lyckas med det här i Concecpcion pga internet som moste delas med typ tre personer, men när jag är i Viña so kommer det ändras. Vet inte om du kommer att läsa det här men om du gör det so kan du ju alltid lämna en kommentar, if you feel the same :)
Varför skickar inte jag detta genom facebook eller nogot kanske man undrar? 
Jo för att...jag fick lust att skriva det po min blogg so EN MASSA JÄVLA MÄNNISKOR ska läsa hur saker är :)
over and out, peace :*
RSS 2.0