Back in town.

Såja, nur är man hemma. Nu kan man skriva i bloggen i lugn och ro och utan stress :)
Försov mig helt idag hemma hos syster och firck springa hem, duscha, byta om, sminka och gå till tåget. Idag åkte mor och jag till moster som bor i Tumba där vi hade ytterst trevligt! Två av kusinerna var där, avgudar de haha så jävla störtsköna dom är alltså. Sindy humor på hög nivå! :D
Kom hem tidigt idag då vi fick skjuts, ganska skönt istället för att åka buss till Tumba sen tåg till Söder sen byta tåg till Jakobsberg. Usch usch, jag önska dom bodde närmare :(
Sitter iaf nu och äter lite kyckling wook och förbereder inför kvällen, ska ha lördagsmys med mami och bara sitta här och ta det lugnt medan vännerna är ute och festar haha.
Igår var man i Kista centrum och kollade runt lite, har äntligen köpt mina boots. Blev helt kär i dom när jag kollade på dinsko's hemsida när jag var i Chile det här året. Såg dom typ i april och kunde äntligen köpa dom, Kenza han förre mig tyvärr snyft haha. Tänkte liksom, om Kenza har dom så kommer alla gå och köpa dom. Fan fan fan :P
Nej ska ta och äta klart nu och sen gå och tycka synd om mig själv då jag saknar mina bebisar Claris och André haha.

PEACE!


2day!


WAKE UP!

Tja! God morgon! God dag, god allt!
Skriver hej och hej då för har bråttom till tåget, hör av mig sen!


PEACE!

Peaaace!

foto0011 (MMS)

Peaaace!


BOOM BOOM POW

Hemkommen och ute ur duschen! Fan va najs det var att träna idag också, woho! Vart helt utpumpad alltså men det var så värt det haha. Ska ta och laga mat nu, kyckling wook med cocosmjölk, muuuums!
Skriver senare om jag hinner (;

PEACE!


GOOD MORNING STHLM!

Okej helt nyvaken, jag som skulle vakna klockan tio. Fail, fail I say! Ska upp upp upp och byta om och dricka en kopp kaffe för att sen dra iväg och träna i en timme eller så innan dom stänger, tyvärr stänger dom klockan 16.00 idag! Så det är bara att ta och röra sig! Skriver senare om vad som händer idag!
BYEBYE!

Phineas and Ferb



Haha okej, detta har jag suttit och kollat på sen jag var barnvakt hos min syrra för någon vecka sen!
Phineas and Ferb som visas på Disney Channel XD haha!
Alltså, ni måste kolla på de här, de är helt sjukt roliga. Jag har snart sett alla kapitlar dom någonsin visat eller haha okej kanske inte. Det känns som det iallafall.
Fan är skit sugen på pizza..har fortfarande kvar från middagen idag. Kanske ska äta upp det?
Fan, jag som inte ville äta efter åtta! Kanske ska börja med "dieten" när jag börjar skolan.. heh..
Aja, vi får se. Nu ska jag kolla på de här avsnitten av Phineas and Ferb! :D

PEACE!


I'M SO HEAVY IN YOUR ARMS


Jag ser den här bilden och jag dör, jag dör jag dör jag dör.
Har den här bilden på mobilen, fifaen.
Jag har fan världens bästa pojkvän haha, aaaaaaaaaaaah va najs säger jag bara!
KOM HEM DIN JÄVEL <3


WORK CINDERELLA WORK!

Före



Efter


Rummet är inte HELT klar än haha, men ni ser skillnaden iaf va?
De två stora påsarna från Maxi och Rusta innehåller kläder som ska säljas och som ska ges bort.
Försöker rensa så mycket som möjligt när det gäller kläder som jag inte anväder.
Bara så att jag kan få plats med nya höhö (;


WITH YOU IN MY HEAD

Sådär ja! Skriver ett inlägg så otroligt sent, I know men började städa sen kunde jag inte sluta haha. Fixade hela rummet, sminkbordet och garderoben. Det är försent för att dammsuga så imorgon ska jag göra det och moppa golvet. Det luktar helt fräsch just nu då jag sprutade lite god lukt från en flaska "rumparfym" som köptes i stan förra året. Kan visa bild på det imorgon.
By the way läste en kommentar idag som jag fick..

Höhö, snacka om att bli rörd av någons kommentar. Vet inte vad som gör mig mer glad, att hon tycker att det jag gjorde var starkt eller att typ följer min blogg haha. Eftersom blogg/mail inte finns med så tänkte jag tacka dig här för din fina kommentar, det gör mig bara ännu starkare när det gäller det här med mina ärr så tack verkligen jätte mycket. Oj, hoppas också att det är lugnt att jag lägger upp kommentaren. Annars är det bara att kommentera igen så tar jag bort den!

Ska nu kika runt lite här på internet så skriver jag säkert ett till nattinlägg senare haha.
PEACE!

20.22

Okej, skriver lite snabbt nu. En snabbis, you get it huh?
Ligger här i sängen och pluggar lite matte, försöker värma upp inför den 9e augusti då jag börjar på komvux haha. Jag totalt suger på matematik så det är bara att börja nu, två veckor innan. Jag ska skriva mer här, men inte än. Vi hörs nog om en timme eller si sådär.


Love, Sindy!

AAHH I SAY

VA SKÖNT! Gosh vad skönt det är att träna, ännu skönare att sen duscha. Blev en träning på en och en halvtimme. Köpte sen pizza med mamma haha, fail I know! Så nu ska jag iaf äta banan pizza, mums, så jag uppdaterar senare!

PEACE!

WHARRUP!

Tja!

Skriver snabbt här för ska upp och dricka kaffe och sen springa iväg till gymmet och träna!
Vet inte än om jag ska köra en timmes pass eller två två timmars pass, vi får se hur lång tid det tar att bli klar med allt jag ska göra där. Hoppas syster blir kvar här även efter jag har tränat så att vi kan umgås lite.
Nu kom mami med syster dotter så nu ska man iväg!

CIAO!

22.14

WAZAP ZAP ZAP!
Haha, helt dum hälsning fan. Helt töntigt. Aja, idag har man faktiskt inte gjort så mycket. Har vart barnvakt och senare åkt hem och duschat och sen bara legat här vid datorn. Ska börja kolla på serier och filmer snart och äta mig tjock. Ska passa på då jag imorgon börjar träna igen! WHOOP WHOOP, helt lycklig haha. Träningen innan avbröts då man åkte iväg, vilket inte var värt det nu när man tänker efter. Men jag antar att man lär sig av sina misstag hoho. Nej ska ta nu och fixa lite käk och sen kolla här, peace and love to you all... SAJK!

fjollor kommer och går haha

Haha hundra spänn på att DU sitter och läser denna inlägg, det kanske tar någon dag men du kommer att klicka in dig här och läsa det här. Så patetisk som du är lilla gubben. Jag tänker inte förklara hur det blev han och jag, det behöver du inte veta. Jag tänker slösa min tid och detta inlägg på dig eftersom det är enda gången jag ger dig den luften. Du är inget, det har du aldrig varit och det kommer du aldrig vara heller. Du är ett skämt för världen, för dina vänner och för din familj och det vet du också. Du har seriösa problem och du mår verkligen inte bra, jag säger inte det för att vara elak utan för att det verkligen är så. Trodde du att jag skulle springa tillbaka till dig så fort du sa förlåt till mig? Som om jag skulle glömma allt sådär bara. Jag visste att om du beter dig så en gång så kommer du alltid att vara sådan skitunge, precis som du beter dig nu. Iofs, nu beter du dig bara som en riktig fjolla alltså haha, jag har inte ens sett tjejer bete sig så som du beter dig. Du blev RÅ dissad av mig din dumma chilenare, RÅ dissad Vem vill ha en pojke om man kan få en man? Alla vi sitter och skrattar ÅT dig när jag drar mina historier om dig, mina vänner kommer skratta ännu mer när dom får höra att du snart får en polisanmälning mot dig också haha.
Inte undra på att jag valde honom före dig gubben, han är bättre än dig på alla möjliga sätt! Allt du är "bra" på kan han göra bättre, mycket bättre. Get it? Han är allt du inte är och allt du aldrig kommer att vara. Sitt du där i din äckliga etta i äckliga förorten och rök ditt gräs som den pundaren du är, rök skiten och släng bort hela ditt liv på det och bli van med det! För där du är nu, där kommer du vara tills du är 60 år gammal. Du kommer vara känd som killen som kasta iväg hela sitt liv, pundaren som lekte ghetto tills han blev en gubbe, idioten som INGEN ville ha.
Jag skrattar ÅT dig och ditt patetiska liv, du är spott under min sko.
Now, fuck off. Har inte du ett liv att förstöra haha? PEACE!

KUWL

Sitter hemma hos systern, hör ett oljud och kikar ut. Då ser man två brudar som puttar en röd bil medan snubben försöker starta den. Otroligt kul, man hör tjejernas skratt och man tänker att även i dåliga tider så ska man le. Hur svårt det än är.
Sitter barnvakt hos syster hos min vackra skitungar, dom har vart hyfsat lugna hittills och får hoppas att det fortsätter så. Dom sitter iaf och kollar på Disney XD med sandwich glass, kanske därför dom är lugna?
Ska snart ta och börja fixa maten, spaghetti med köttfärssås blir det idag hoho. Gott som fan!
Nej, ska ta och kolla till ungarna nu.

CIAO!




RSS 2.0