Valbörg

Tjululu!

Valbörg idag, minns inte när jag sist "firade" denna """underbra""" dag haha.
Det kanske var ett år sen? Eller kanske två år sen, minns inte direkt. Kommer bara ihåg en Jakan och en i Fisksätra haha. Idag kommer Cristobal och Jacqueline hit så vi kommer mysa lite här haha. Har ingen aning vad vi ska hitta på när vi väl är här, måste fan komma på något. Varje gång är det ölspelet men den börjar bli lite uttjatad haha.

Nää måste kila iväg nu, lagar mat hihi. Ciao!

thi

Idag kommer pappa hem! Är hemma hos mami och papi just nu och bara väntar hihi!
Så nu loggar jag ut och skriver kanske senare, annars.. Ha en underbar fredag! <3

Grown Man

Sitter och lyssnar på musik, skulle skriva lite här och kolla fejjan innan jag fortsätter med disken haha.
Jimmy är ute med hunden och jag vakna för en stund sen och diskar som sagt.
Har inte uppdaterat på lääänge för jag har leediiiiiigt och njuter av varenda sekund av det haha.
Har även vart super seg, I wonder why, men det gör inget hihi.
I fredags kom Jaqcueline och Cristobal hit, det blev lite dricka och så drog dom till MP haha, kunde ha följt med men ville helst dra dit med Jimmy och vi kan tyvärr inte lämna hundfan för länge haha.

Nej ska börja diska igen, lyssnar på Lil Wayne - Grown Man, den är bra. Hade tänkt att njuta av den idag men sen så får jag en massa äckliga bilder i mitt huvud, tack vare för att någon inte kan hålla sin käft stängd :)

Fett synd om man råkade öppna käften när alla var här i fredags.
Inte bra :)


Diska var det -.-

Good day!

Tjululu!

Är på jobbet, slutade lite tidigare idag. Bara bra för just idag är jag heeeeelt seg i hjärnan, jag undrar varför? Haha!
Igår så mötte jag upp Ava efter jobbet och sen Lisa och några till och "grillade" där Ava bor.
A real awkward moment hahah men det funkade finemang faktiskt, vi var duktiga haha.
Nu sitter jag alltså på jobbet och ska gå om en stund så ciao!!

Lucky me

Idag fick man springa till bussen! Inte mycket men i några sekunder iaf haha. Ville verkligen inte vakna upp imorse. Bara ligga och sova. Att hundfan dessutom väcker en någon timme innan man ska vakna gör ju inte saken bättre. Skäll när någon försöker komma in eller så men skäll fan inte för att folk går förbi :@ jävla hundjävel! Aja idag slutar man tidigt men måste redan gå och handla lite. Fast det kanske man ska göra efter jourmötet idag. Sedan blir det cykeln hem och plugga, suck. En hare!! Okej ska sluta skriva. Pusshej!

Home Sweet Home

Nu är man i Viksjö iaf! Ska fixa lite grejer och så är vi klara typ haha. Mer fixande och trixande blir det imorgon. Nu blir det vila! Ciao!

Going home :/

Jahap, nu har veckorna hos älskade mamma tagit slut. Nu fixar vi alla saker vi ska ta med hem igen, kläder, xbox, boxern, hunden haha allt ska hem igen. Extra kläder dessutom, som vår och sommar kläder ska med och när man kommer hem ska vi packa the heavy winter stuff så inte vår lilla garderob blir överfull. Vilket den ändå kommer att bli för att jag har typ tjugo tons kläder haha.
Leta reda på en massa papper som måste tas hem också och så fixa pappas lilla datarum då det ser ut som bajs just nu haha. Men som sagt, dags att börja packa nu.
Snart säger man hej då till Jakobsberg och hej till Viksjö igen och imorgon..jobb -.-

Ciao!

Äntligen!



Äntligen!
Det är fan inte mycket kvar, wie! :D

Segis

Äntligen vaknat. Ser så jävla hemsk ut just nu. Hatar dig din jäkla förkylning som håller på att försvinna ur mig kropp. Då ska det komma ut en massa jäkla saker. Bara urinvägsinfektion som fattas nu haha!
Urinvägsinfektion låter btw typ äckligt :s Dom borde byta namn på det. Det är ej äckligt, det är SMÄRTSAMT haha.
Aja, ska hoppa in i duschen så jag känner mig liiiiiite fräschare iaf.
Ciao airheads!

tuduluu!

Gissa vem som är übertrött och helt knasig i bollen? Jo jag!
Vill bara lägga mig och chilla, sova. Ta en öl, ta det bara löööögnt.
Sitter även jour just nu, skulle ha slutat vid åtta, oupps. Men ska avsluta det hela snart.
Har jävligt ont i huvudet nu så måste verkiligen vila. Höres bitches!

:)

Laga mat höhöhööhöhö

W00t

Sitter ute på jobbet och försöker njuta av solen med trettio ungar som skriker. Försöker njuta men det går sisådär. Ajä jobba nu var det va haha

hihi

Idag fick jag veta något väldigt trevligt!

Det var väl på tiden att du fick en smäll HAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAH
Jag dör :)

You all love me ;-)

Sitter här på jobbet och försöker klara av the day. Är sjuk, igen och denna gång med ögoninflammation haha. Så jävla typiskt alltså! Vem annars har sån otur att man blir översjuk dom första veckorna på jobbet? Haha! Den 30e april skulle det egentligen bli fäääst men vi måste tyvärr strunta i det då pengarna inte direkt räcker till. Man kan göra det men då blir det mini och det kommer bli tajt med pengar för oss just denna månad. Så i maj blir det istället haha. För DÅ har vi pengar och då kör vi all-in ;-) Annars är allt lugnt hihi. Är överlycklig, ska snart gifta mig förfan? Hur fan gick det till? Haha. Vi har dom sämsta berättelserna om hur vi träffades och allt men minnena vi skapar nu och i framtiden kommer slå allt och alla haha. Aja, har vi tur så har vi lyckats boka en väl förtjänt semester resa denna månad. Tillbaka till jobbet nu haha, ciao!

haha, stackars mig..








RSS 2.0