15 februari 2012 - En sen Alla hjärtans dag :)

Go' kväll alla glada och bittra människor!
Idag har vart en avslappnande dag, som jag behövde. Har inte mått så bra så fick stanna hemma idag för att återhämta mig. Imorgon är en ny dag och en ännu en dag man ska kämpa sig igenom.
Igår var det Alla hjärtans dag, jag och min älskling "firade" det idag istället hihi. Blev omhändertagen och försökte få i mig mat, lyckades dessutom! :D
Jag hoppas alla hade en fin dag, även dom som inte förtjänar det haha. Nej, måste sluta vara så hatisk.
Förlorar för mycket energi på det, skitsnack ska in genom ena örat och ut genom den andra fort som bara den.
Till slut är det man själv som mår dåligt, medan dom mår superb. Fast iofs, jag har lärt mig att se när människor har problem eller gått igenom problem så dom har blivit så som dom har blivit. Man måste iofs inte vara Einstein för att förstå att vissa inte mår bra med sig själva och därför beter sig och är som dom är.

Aja, här ska man inte skriva bittra saker. Man blir fasen deppig haha. Åh idag är man vecka 11+1 och tider bara går och går. Vecka 12 så är den största missfalls risken över och då känns det att man kan andas ut lite. Sen är det ju självklart att man blir orolig iallafall.
Åh, två dagar till sen är det äntligen helg igen. Längtar..


13 februari 2012

Örk, det är en jobbig dag idag.
Illamående och smärta i, vad jag gissar är, bäckenledsmärta.
Inte kul någonstans. Känner smärtan överallt känns det som. Sitter och läser här för att se om det handlar om det eller inte och vilka saker jag kan göra för att minska på smärtan.

Förutom det så sitter jag på rast nu. Försöker samla kraft för att fortsätta jobba. Drömde att jag sjukskrev mig en dag pga allt, men fan det får icke hända. Jobbar man 60% så är det inte mycket man tjänar.
Sköna tider nu när man är gravid men några timmar extra hade inte skadat haha.
För att byta ämne helt plötsligt, så måste jag göra om bloggen. Känns inte riktigt som jag längre hoho. Men för att fixa det måste man ju ha en dator. När far min åker till Chile ska jag låna hans, i smyg haha. Skulle vilja stanna hos mamma den tiden också men vet inte hur vi ska ta oss till med katten isåfall. Om vi inte tar med oss den vill säga. Men omöjligt när katten hemma hos mamma är en riktig hater haha.

Åh jag bara tänker just nu. Hur mycket jag älskar mitt liv.
Hur långt jag har kommit. Jag har en man som älskar mig och snart har vi en bajskorv tillsammans. Längtar efter september! Tiden går så sjukt snabbt. Som sagt, imorgon är man elva veckor. Inte jääätte mycket, men mycket iaf ;)

Nä ska sluta skriva nu. Ska bara njuta av min rast i typ 10 minuter till hoho.
Ciao!


Hejsan hoppsan!

Nu kanske man äntligen kan ta och skriva här.
Mitt liv har kretsats runt att få en bulle i ungen och sen ha en bulle i ugnen. Det har jag inte direkt velat dela med mig förrän dessa jobbiga tre månaderna har gått då missfalls riskerna minskar. Vi är i vecka 10+5 just och varje tisdag blir en ny vecka.
Det vill säga att nu på tisdag är jag i vecka 11 och nästa vecka är det vecka 12 och där är dom tre månaderna hihi.
Vi har redan vart hos barnmorskan och allt såg bra ut med mig iallafall. Blodtrycket är bra, järnvärdet är bra och sockergrejen var bra. Vikten var på 58 kg så snacks om att gå ner i vikt. Något jag får höra på jobbet väldigt ofta haha, inte kul!
Dom första veckorna var ju hemska!! Jag kunde knappt äta något, mådde illa konstant och smärta smärta smärta överallt haha. Men det är värt varenda lilla sekund!

Jag är helt jävla överlycklig. Nojjig som fan för ja, man blir ju orolig för lill skiten där inne. Men längtar som in i helvete just nu.
Måste fixa dator så jag kan fixa bloggen! Måste göra ändringar nu vettni! Idag ska vi även kika på lägenhet i Jakan så iih hoppas allt går bra denna gång!

Ciao! <3


2012 <3

Underbara år 2012! <3

RSS 2.0