what a wonderful world

Pluggat klart har jag gjort nu då!
Ska ta och göra en kopp te, lägga mig i sängen och kolla på film hihi. Om jag inte somnar och får tankar så skriver jag självklart här annars..gör jag inte det?

Goodnight World!

hello daddy, hello mom

W00t?!!
God kväll, kom hem nyss ja det gjorde ja. Har rullat runt med pöjken från Sickla till Nacka forum haha. Köpt jacka från H&M och en bok från Akademinbokhandeln. Fick även sms från läraren som sa att jag måste komplettera mitt arbete, suck. Så ska ta och göra det efter detta inlögg så jag bara får det överstökat liksom.
Har annars haft en bra dag, början va bra. När jag skulle säga hej då älsklingen så fick det inte så värst bra. Var helt nere. Massa jobbiga tankar om saker som händer i livet just nu, så jag kände mig inte alls bra. Riktigt nere. Väl i Tjejjours utbildningen gick det lite bättre. Vi pratade om sex, vilket vi inte gjorde haha. Det var snack om vaginan (!) eller som föreläsaren sa "fittan" haha.
Nej okej, ska försöka plugga nu. Skriver senare!

autumn

Kan inte fatta att det är höst, YAY! Älskar hösten, älskar vintern också. Men hatar de två ändå, lite hatkärlek förstår ni.
Kom ut ur duschen för en stund sen och ska ta och klä på mig lite snabbt.
Om jag hinner slänger jag in bild på onödiga outfit (;
PEACE!

take me away.


Jag vill bort från mörkret, från dom kalla vindarna. Jag vill bort från rösterna och in till solen.
Jag vill bada i havet och känna mig fri. Jag har en känsla av att jag inte kommer att klara av denna vinter.
Jag vill härifrån. Nu..

why i'm so lost.

Sitter och kollar på Get him to the greek. Därför skriver jag typ inte alls haha. Den är sjukt underbar, rekommenderas starkt. Höres muppets! ;D

run away and never come back.

Åååh va slut jag är!
Har nyss kommit ut ur duschen efter ett gympass med söta Ava. Hon var jävligt duktig för a first timer hihi. Är helt slut, trött och sjukt hungrig. Så ska ta och börja klä på mig och sedan käka pasta med köttfärssås haha.
Vi får se vad som händer senare idag, sajk. Inget händer idag haha. Så ska bara ta det lugnt här hemma och vila. Imorgon har man tjejjouren, men får se om det blir av eller inte.
Nej upp och hoppa nu, magen kurrar och skriker efter mat!

CIAO!

biffen ffs.

Drar iväg och tränar med Avan nu (;

CIAO!

The Blind Side


Sitter och kollar på denna underbara film. Har hunnit kolla 49 minuter och jag är fast, den är helt grym. Har redan hunnit gråta, så otrolig är den. I'll update later och berättar hur hela filmen var. Men hittills, ni måste kolla på den. Peace!

 

Update: Wow, filmen var riktigt underbar. Fyfan säger jag bara. Rekomenderar den stark, som ni ser även verklighetsbaserad. Verkligen riktigt fin. Ingen "omg-drama!!" utan riktig kärlek. Nu säger vi God Natt! <3


YOU GOT IT BAD


ignore the face of a..ass! :D


Det kliade faktiskt på huvudet precis när bilden togs!
Man ser skorna här lite, skit sköna, grymt vackra. I love them.
Kommer inte ihåg hur mycket de kostade men infon kommer som sagt upp när en tydligare bild hittas :)


ask me if I give a damn.

Hemma! Och trött och seg. Så idag ska jag lägga mig tidigt! Imorgon ska man träna med Ava tihi. Ska snart smsa vilken tid, om det blir klockan 11 eller 12. Efter det blir det dusch osv och sen in till stan igen och kanske gå på bio. Försöker övertyga Armo att se på Resident Evil med mig haha. Jag älskar zombie filmer, speciellt Resident Evil. Milla är så grymt vacker också!

Innan stan har jag gått till skolan för att lämna in lite papper, snälla Lisa var med mig. Sedan följde jag med henne, Patty och Ava till centrum. Vart förvånad att Ava har skaffat en Tamagotchi haha! Ah, har nog glömt att berätta det. För en typ en vecka sen så köpte jag en Tamagotchi på OnOff haha, vart helt lycklig när jag insåg att de fortfarande såldes haha. Så nu har Avan en och Lisa köpte en idag!
Förutom det har jag fått kläder denna/förra vecka och ett par nya stövlar wie! Tänkte visa bilder så ni får se hur de är :)


As skön cardigan från Gina Tricot för 199kr.


Leggins, även dom från Gina Tricot. 99kr.


Balconette BH från Lindex för 129kr


Hipstertrosa för 69,90.

Har ingen bild på skorna än för DinSko's hemsida är typ as trög. Som deras säljare (;
Men det ska jag ta när skorna väl dyker upp här haha.
Nu ska jag äta och kolla på film.
PEACE!


I love playing with fire

God morgon!
Japp, jag vaknade för en timme sen. Har duschat och nu sitter jag här med datorn och kollar runt samtidigt som jag sminkar mig. Ska snart till skolan och lämna in en läxa som jag inte lämnat in, höhö. Nej, får ta och skynda mig. Skriver snart!

thi


Keff kvalité men den är tagen med mobilen hihi.
Har dammsugit och moppat golvet, as usual. Tänt lite ljus och det luktar wunderbart.
Ska platta håret nu och samtidigt kolla på The Runaways som jag började kolla på igår.
Sen blir det sovdags. God natt!


najs price (;

Kollade runt lite på internet efter drömbilar som jag vill ha när jag väl skaffar körkort och bil haha.
Finns sånna as schyssta bilar men jag är ändå helt såld på Mini Cooper haha.

Sen hittade jag en grym sida på internet som säljer begagnade bilar, bildelar och som även hjälper en att jämföra billån och bilförsäkring, helt gratis! Det är till för både privatpersoner och företag. Deras hemsida är enkel, så man behöver inte sitta i en timme för att klura ut hur du ska göra vad och vart du ska klicka, plus poäng där! Det slutar inte där, dom har även en blogg?! Klickade in mig där och läste lite, tydligen kollar även denna hemsida på ”Top Gear” också. På bloggen pratar dom, såklart, om bilar, bildelar, bensin osv. You name it and I bet you’ll get it!
Som om inte det räckte kan du även följa dom på Facebook, när du inte får nog liksom.
Ni undrar säkert vilken sida jag pratar om? Jag pratar om Sveriges största värderingssajt, dom som erbjuder både privatpersoner och företag rätta, pålitliga och fräscha fordonsvärderingar. Dom har över 5 miljoner värderingar varje år!
Kolla in priserna på allt, på bilar, på däck och kolla även in priser på bildelar .
Här får ni även två länkar till två värderingar Bmw m3 http://www.bilpriser.se/begagnade-bilar/family/23/bmw/m3 och Bmw m5 http://www.bilpriser.se/begagnade-bilar/family/24/bmw/m5 !
Jag rekommenderar starkt denna sida och det ska jag även föra över till resten av min familj och älsklingen som älskar bilar. Kommentera vad ni tycker vettja!


PEACE CAR LOVERS!

true dat.

She will chase you around for a while; but theres going to be a day when she's gonna stop running in circles around you. She's gonna get over you & at that very moment you're going to wish you had let her catch you.


börl

Städat och duschat. Bild på rummet kommer upp när jag pluggat klart. Tills dess, ciao!




RSS 2.0