Såwwy

Att jag inte har uppdaterat på ett tag, snyft snyft. Det är svårt att hinna med inlägg här på bloggen, dessutom har jag inga bilder att lägga upp än! Måste börja ta bilder, ska börja göra det imorgon. I promise, I promise!
Har tagit två Imovane för att kunna sova inatt då jag typ sov bort hela jävla dagen! Jävla alkohol, haha snyft.
Känner hur jag börjar bli seg i skallen nu efter tabletterna så nu ska jag till sängs!
I love you all, typ all ;)


You're not in me anymore.
I don't have you on me anymore.
Just like you wanted, It'll be as if I never existed.





utgång snart dåra

Som rubriken lyder, utgång snart med kusinen och hennes kompisar. Vid tio tiden, eller något så, kommer vi att dra ut. Kusinen fyller 19 år imorgon så det ska firar hihi.
Nu sitter jag här och käkar en klubba, med jordgubbssmak haha. Onödig information, I know men what the fuck. Idag fick jag även veta att vi har biljetterna till El Festival De Viña! Felipe here I come hahha!


Cya!

Herregud

Ibland dyker tankarna upp och det enda jag repeterar för mig själv är "Herregud vad jag hatar dig..jag hatar dig". Det tänker jag, om och om igen. Varje gång jag minns, vilket inte är så ofta eftersom det oftast är fullt upp. Men ibland händer det, ibland dyker de upp.
Nej, nu är jag för trött så nu ska det sovas! God natt!

;)

Find me on Polyvore

tackar man tackar!

Haha tackar för kommentarerna Erica och amor Clarisa! Vi mår bra nu haha!
Idag har jag och Anubis piercat oss på ögonbrynen, great. Köpte mina älskade vita Converse skor och ett par leggins. Imorgon blir det utgång någonstans och då blir det fest då kusin fyller 19 på lördag hihi.
Nej, inga batterier nu! Vi hörs!

fyfaaan

Både jag och tjej kusinen, som heter Anubis, har skiiiiiit ont i magen. Det beror för all öl och ciggen!
Fyfan, vi är helt döda. klockan är 08.38 i Sverige och 04.38 i Chile, get it?
Fulla? Maybe. Lulliga? Yes sir. Funderar på att trasha kill kusinens rum haha! Just nu dricker jag kanelte och ska väcka Anubis så att vi antingen lägger oss eller trashar kusinens rum, som sagt.
Nej, nu mår jag illa och vill dö.

God natt - bläääh hahah!

fucking hottie!



Ge mig, ge mig!

Tjena tjena!

Gud vad mina rubriker suger, dom är skittråkiga ju. Som min blogg haha!
Sitter och kikar på min facebook och ska snart börja spela igen, hihi. Sitter precis som förut med min tjej kusin haha, the two nerds. Imorgon ska jag nog börja ta bilder på allt och alla, börjar bli tråkigt utan bilder känns det som. Bloggar blir ju lite mer intressanta med bilder faktiskt.
Den 28 ska jag och tjej kusinen pierca oss! Ögonbrynen, HOOYA! Det är hennes födelsedagspresent från mig haha, hon fyller 19 år. Sen på fredag så bjöd hon mig att följa med ut och fira henne med hennes kompisar. Hoppas det går bra, så jävla blyg som jag är kommer det säkert gå trögt. Men det förklarade jag för henne, att jag har social fobi och vad det betyder, men hon sa att hon inte skulle lämna mig ensam (ofc) och att jag inte skulle oroa mig hihi.
Aja, nu ska det spelas ;)

tjudelu!

Sitter här och spelar spel med kusin, fortfarande haha! Har blivit en riktigt fet nörd alltså!
Börjar dessutom bli hungrig, usch..och vågar direkt inte fixa något att äta..haha. Fast får bli god chilenska underbar bröd med avocado och tomater! Wie, beginning to get fatty fat fat!
Okej, nu måste jag nörda mig igen

:*


Edit: Nu ska vi iväg till ngn centrum, a mall med kusinen hehe ;D byebye!

17.41

Jajamensan klockan är 17.41 här i Chile nu, lite svalare men fortfarande riktigt riktigt varmt :D
Börjar bli lite trött då klockan börjar närma sig nio hemma i Sverige, men det gäller att hålla ut. Kusin var tvungen att gå till doktorn så jag tror inte vi kommer att besöka mormors grav och träffa morfar. Får nog göra det imorgon eller någon annan gång. Just nu sitter jag framför min tjej kusin som också sitter vid datorn haha, vi ser ut som två söta nördar! Jag gillar det här, alltså i Chile. Väldigt mycket. Som sagt saknar jag familjen, hade dom vart här hade det vart perfekt men aah, just nu är det inte så tyvärr. Jag tror att detta kommer att hjälpa mig så mycket, jag är redan mindre "blyg", fast det kanske har att göra med att detta är min familj? Men det var skit svårt i början, tur att mina kusiner är så jävla gulliga. Äldsta kusinen från min mosters sida här i Chile är så snäll, helt kramgo! Snacka om att jag kommer att grina när jag väl åker härifrån, men det är om ett jävla tag det ;)
Nej, nu ska jag fixa lite grejer här.

Cya peeps ;)

Good Day from Chile!

Tihiihihihi!
Nu sitter jag här i värmen med kusin och kusins kompis och kikar på tv. Kusin ska låna datorn för att lyssna på musik snart så jag skriver lite kort.
Idag ska jag till mormors grav och sedan besöka morfar! Wie me like alot! :D Igår spelade man kort med kusinerna till två och sen var jag tvungen att sova för att inte dö för tids skillnaden hoho.
Nej, nu till 32 graders värmen ;)

Goddagens!

Jaha, mitt första inlägg här i Chile! Förlåt för att det dröjde så mycket, men har inte haft tillgång till internet förrän nu. Jag vill tacka alla kommentarer jag fått på bloggen om resan, det värmer!
Ni ska veta att resan gick bra, bättre än vad jag trodde faktiskt och jag känner mig faktiskt lite som hemma här borta. Jag trodde att det skulle gå jätte segt med att känna mig bra här, men fyfan vad fel man kan ha säger jag bara hoho. Är just nu i Temuco, en stad i Chile (ofc) med min moster och mina två kusiner plus en kompis till kusinen. Vi är hemma hos min morbror som även han har två barn. Just nu är vi tio stycken under ett tak haha, underbart. Här kommer vi att vara i ungefär en månad, under tiden här ska jag åka till Concepcion som ligger två timmar härifrån med kusinen och lämna lite saker hos min systers mans familj hehe, efter att en månad har gått och jag har återvänt till Santiago blir det att dra iväg till Viña del Mar!
Där ska biljetter till El Festival de Viña försöka köpas, om inte innan och då ska man sitta och dregla framför Felipe Camiroaga, the hot hot dude, live! Åh längtar längtar!
Två av kusinerna sitter där nere, men jag fick flyga upp då datorn höll på dö för batterierna, RIP. Så känner mig lite ensam haha.
Fyfan, det är SJUKT varmt här, ni skulle bara veta hihi. Okej, jag ska försöka vara lite social här i mitt underbara 2nd country höhö så vi kanske hörs senare idag! Smell ya later!

såhär blir det!

Jag ska logga ut från allt, förutom BitComet haha. Så säger hej då till alla nu och nästa gång jag skriver blir det i Chile, med +35 graders värme hihi.

Puss och hej!

HEJHEJ jag sa HEJ!

Nu sitter jag med äldsta syster, hennes dotter och min mor i vardagsrummet. Vi väntar på att timmarna ska gå så att vi ska börja åka mot Arlanda. När jag skriver detta skakar jag faktiskt lite, jag är nervös men jag känner inte nervositeten i magen. Igår sov jag med mami och papi, jätte mysigt haha!
Ja jag vet, jag är mammas och pappas lilla flicka. Ynglingen, sladdisen kalla det vad ni vill. Det brukar komma med förmåner haha. Nej men här sitter man och bara väntar.
Ska bara sitta här och vänta, kanske sminka mig lite till bara för att göra något och vänta tills mina filmer är klara. Väskorna är så fulla, inte bara med kläder utan med presenter också! Med böcker med för den delen.. :$
Nej nu ska jag vara lite social här eller något så vi får se om jag hinner  blogga en gång till eller om nästa gång blir i Chile!


Vi höres hihi!

fyfan

vilken jävla dag alltså! Vart upptagen hela dagen, fick svika någon pga av en viss händelse och det kändes INTE bra alls. Har fortfarande ångest för det fan, fan fan!
Idag har dagen vart upp och ner, all the time! Bara nyss kan jag ta det lugnt lite och snart ska jag sova ut.
Imorgon ska jag vakna halv sju på morgonen för att vara hos kunsolaten klockan nio, prick.
Allt är packad, allt är typ klart så ja.. dags att dra va?
Känner mig nere faktiskt och seg i hjärnan efter imovanen, jag älskar alla och hatar alla samtidigt haha. Fan vad jag kommer att sakna imovane. Snyft.
Jag kan inte skriva just nu men ja lovar att jag kommer att skriva innan jag åker iväg till Chile!

PUSS!




RSS 2.0