butterbrain.

Gick in på Lisas blogg och lyssnade på en låt som hon lade upp. Oskar Linnros - Din mamma haha, den är ju sjukt bra! Aja, haft en najs dag idag. Ätit injera, för tredje gången iår. Jag är i sjunde himlen. Mätt och lycklig haha.
Har förutom det inte gjort något annat, men imorgon blir det lite mer att göra. Man har lektion, naturkunskap, från nio på morgonen till tolv på dagen. Efter det så blir det att träna och sen hemgång och plugga skiten ur mig! Har matteprov nästa vecka på måndag och jag längtar verkligen inte efter det. Jag är så nervös för att faila, vilket skulle vara så typiskt mig haha, snyft. Men men, livet är hårt ibland haha!

You know what I just did? Beställde världens vackraste halsband! Från denna bloggerska som heter Sandra.
Jag har innan köpt ett armband från henne, som jag fortfarande är helt kär i haha. Älskar hennes smycken. Hon har en egen blogg där man kan se smyckena. Den hittar ni här.


Detta är halsbandet jag beställde. Så vacker!
Hade en liknande men den blev "snodd" av en idiot jag inte har kontakt med längre.
Men ändå, är helt kär i den iallafall!


Detta är armbandet jag köpte från henne för, ett år sedan?
Två citat som jag gillar och som betyder mycket för mig. "Be Safe" kommer från Twilight och "Remember" är ja, privat men betyder loads.

Där ser ni iallafall! Den här tjejen har en riktig talang och är en seriös säljare. Så, you acting stupid och inte är seriöst så f.off och så har ni med mig att göra haha!
Kika åtminstone in på smyckes bloggen Sunrise och kolla runt (;
Nu blir det The Office och sömn för mig. Peace !

no comments on that one

Tänker bara skriva av mig lite av mina jobbiga tankar haha, again.
Jag tänker inte höra av mig längre, för det är jag trött på. Trött på att ha en "konversation" som bara slutar mitt i bara för att du "glömmer" bort en. Trött på att vara den första som skriver, den som måste hålla kontakten för om inte jag gör det så gör du verkligen inte det. Jag vet att jag ibland kan bara bryta "konversationen" och det ber jag om ursäkt för. Men som sagt, när jag inte hör av mig till folk så hör folk inte av sig till mig. Det är alltid jag som måste göra det och nu när man inte orkar så kanske dom får för sig andra tankar till varför jag inte hör av mig. Att jag kanske är för upptagen med någon annan, vilket är ren bullshit. Jag är inte säker på att det är så ni tänker, men om det är så är det som sagt skitsnack. Jag umgås med dom som jag kommer bra överens om och dom som får mig att känna mig bra och som får mig att skratta. Även om jag inte umgås jätte ofta.
Men ni som väntar på att jag ska höra av mig kommer att vänta länge, för inte fan tänker jag göra det längre.
Hejsvejs!

310810

Sitter här och stoppar i mig lite äggröra, så lite som möjligt för att jag ska in till stan idag med moder min och äta Injera! Yay! Varför jag ens äter nu är för att jag inte ätit alls idag och jag vet att jag bara kommer att glupska i mig eritrianska maten om jag inte äter något litet. Har tagit 3 tuggor och jag tror det får räcka för nu haha.
Har hunnit duscha så nu är det bara att klä på sig och sminka sig lite som fattas. Får bli något bekvämt idag, för något annat orkar jag inte med. Förresten har jag ingen att vara fin för nu haha, det gör man bara för en speciell person (;
Åh, måste skaffa sånna där sköna mjukisar som säljs i FootLocker, dom ser så SJUKT bekväma ut haha. Okej, måste dra nu annars blir det stress :)
PEACE!



Världens godaste mat! <3


Vackert.

John Bauers otroligt fina målning..
Helt kär i den <3

-

God Natt. Jag pallar inte.

!

Slänger ihop ett snabbt inlägg då jag måste ta tåget snart in till staden. Det blir bio i detta dystra väder, humor film då vi ska se Grown Ups. Den verkar sjukt bra, men det får vi ta och se (;
Fast, det beror på om man hinner till bion haha annars får man hitta på något annat!

Skriver när man tagit sig hem!

PEACE!


Att hitta orken!

Sitter här och snabb äter min frukost som består av svart kaffe och bröd med Kalles Kaviar, den randiga, haha.
Måste vara klar om ja, en minut för att dra till skolan, men som vanligt är jag helt seg och sen. Det är jag känd för, att vara seg och sen. Pinsamt. Kollar även (lyssnar mer) på TV4 nyheterna. Dom pratar något om Pol..blabla priset. Inom musik är det iaf. Så sitter en med glajjor och tjatar om något.
Nej nu gnäller pappa så vi hörs efter skolan och träningen!

måste bara dela med mig

"You..you don't call retarded people retards. It's bad taste. You call your friends retard when they're acting retarded." - Michael Scott, The Office. Season 3 episode 1



Haha, omg jag tror jag dör!

zzz

Nej nu blir det läggdags men för att kunna somna måste man se på The Office (;
GOD NATT!


damn u!

Damn you ekvationer! Jag hatar ekvationer, hatar hatar hatar ekvationer! Jag förstår ju absolut ingenting och ja fan alltså. Egentligen så får jag skylla mig själv för att jag inte kollade igenom uppgifterna ordentligt och för att jag pluggar dagen innan, I know. Men vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Helt sugigt. Ska försöka plugga något iallafall för lite mini pytte lite förstår jag men ah.
Skriver sen!

F.U väder!

Tydligen har det var 3 grader idag på morgonen! Herregud, nu är sommaren verkligen över alltså. Det har börjat bli riktigt kallt under kvällarna och nätterna. Skit också. Aja, ska ta och torka håret och sen kila iväg till stan! :D

<3

you are the one
who makes it worth waking up in the morning
i'd trade the sun for the chance to show you i'm all in
we could be like jay and beyonce
bonnie and clyde just like the movie
take that chance on love (yeah yeah)
now i can't predict what the future holds
but i'll fight forever to keep you close (yeah)

i'd give it all up baby
trade in the world to show i'm falling,
i'm falling (yeah)
don't need the fame or money
as long as i got you girl
i'm falling, i'm falling
tell all them other girls i've fallen..

put me to the test
i'll prove to you i'll never be a heartache
cos you're the best
you deserve the best
rule this world like michelle and barack
be my girl we'll end up on top
take that chance on love (yeah yeah)
now i can't predict what the future holds
but i'll fight forever to keep you close (yeah)

i'd give it all up baby
trade in the world to show i'm falling,
i'm falling (yeah)
don't need the fame or money
as long as i got you girl
i'm falling, i'm falling
tell all them other girls i've fallen..

who i want the world to see (see)
so i bring you like some jewelry
to show you that i'm not ashamed
i'm falling, i'm falling (yeah)
i'm telling all them other girls
and everybody 'round the world
i told you girl i'm not ashamed
i'm falling, i'm falling (yeah yeah)

i'd give it all up baby
trade in the world to show i'm falling,
i'm falling (yeah)

i'd give it all up baby
trade in the world to show i'm falling,
i'm falling (yeah)
don't need the fame or money
as long as i got you girl
i'm falling (i'm falling baby), i'm falling
tell all them other girls (tell all them other girls)
(tell all them other girls)
i've fallen..


<3

Har inte hunnit skriva för att jag inte vart hemma på hela dagen förrän nu. Har inte ork att skriva just nu för jag är helt jäkla sliten så vi hörs imorgon. Nu ska jag äta hamburgare medan jag kollar på Miss Universum haha. Fail!

snark.

Ligger här i sängen och har ingen ork alls att ta mig upp. Har redan missat träningen så det ger mig en grov jäkla ångest. Särskilt när jag vet att den går ut imorgon, snyft snyft. Får ta och förnya den imorgon. Senare idag har jag möte med tjejjouren, eller senare och senare. Det är om några timmar. Så det är egentligen dags för mig att ta mig upp ur sängen och börja fixa sig. Men åh vart finns orken när man behöver den?
Vet fortfarande inte vad som händer ikväll pga en grej och det gör det bara värre. Med min vanliga otur kommer jag sitta inne hemma idag, as usual. Jag vet, jag låter jätte negativ men jag är en såndär person som alltid förbereder sig för det värsta. Istället för att ge mig själv falska förhoppningar och sen bli besviken. Okej okej, dags att gå upp nu, usch och fy!


Ser ni inte hur mysigt det här är?! Åh, jag älskar min säng <3


omfg

Jag borde ligga och sova just nu! Istället har jag fastnat vid datorn, as usual, med Phineas and Ferb och The Office haha. Inte bra någonstans alltså, särskilt när jag ska upp tidigt imorgon och träna och sedan gå till möte. Vad som händer på kvällen får jag reda på vid ett tiden imorgon, får liksom hoppas på det bästa men jag har en känsla att imorgon kommer att faila hårt. I know, I always see my glas half empty buuhuu!
Har hittar några roliga bilder som jag suttit och skrattat åt, vissa från Twilight haha och ni som känner mig vet att jag älskar Twilight så no offense här inte (;

 

 





RSS 2.0