fiken då

God dag!
Härligt väder det var idag på förmiddagen va? Sjukt najs! Vaknade, för mig, sjukt tidigt och gick till Komvux där jag pratade med en SYO. Nu vet jag iallafall vad jag ska göra, suck. Kommer bli klar med pluggandet när jag är en kärring ju haha. Men men, bättre sent än aldrig!
Sitter just nu hemma hos syster med min kära mor och systers bebis, vi sitter här och fikar en massa gott. De äter blåbärsmuffin och kärleksmums medan jag äter havrebollar och kärleksmums teehee. Senare ska man hem och fixa klart rummet och sen bara ta det lugnt. Imorgon blir det en härlig dag! I hope.. Hoppas vädret är lika fint som idag eller kanske ännu bättre!


Ciao!

-



Så såg man ut idag på Mors Dag, hihi.

31 maj 2010

Jag är sugen på chips och dip, det kanske man ska våga köpa imorgon? Laktosfri gräddfil denna gång då, så man inte dör av magsmärtorna igen haha!
Idag var det ju Mors Dag! Gjorde inget speciellt åt mamma, snyft, men ska baka imorgon och kanske laga något gott åt henne. Ska även umgås med henne så fort hon kommer hem, saknaden känns fortfarande fast jag kom hem till Sverige för en vecka sen hihi. Imorgon ska hon även följa med mig till Komvux här i Jakobsberg så jag kan plugga upp ett ämne och även läsa Samhälle B. Måste även prata med en SYO för att veta exakt vad jag behöver göra för att kunna läsa psykologi sen i högskolan. Det kommer ta en sån jäkla lång tid, men det är verkligen värt det.
Men förutom mors dag så har jag vart ute i sumpan! Tihi, har inget mer att säga bara att jag hade det så underbart trevligt.
Jag är hungrig, ska äta nu och sen sängdags! Natti natt!

30 maj 2010

Jag vill sova!! Men jag får inte.. nu ska jag upp och duscha, skriver sen hehe! <3

Long, dark and handsome

Yeah..okey.. skulle du kunna definera denna dag med ett ord Sindy? Jo, isåfall skulle det vara "wöööw". Sen så vet jag inte vad mer jag ska säga, haha. Inget jag tänker skriva här iallafall, men jag är säker på att de som vill veta hur min dag såg ut kommer att både ringa och smsa mig denna söndag. Jag ska iallafall lägga mig nu och drömma en massa söta drömmar, hehe.

Natt natt!


29 maj 2010

What a day, what a day! Okej, det är inte så som jag har gjort en massa idag, typ, men det känns som jag har gjort tusentals grejer. Vaknade tidigt för att lämna tillbaka min systers åk kort till henne för att hon skulle till jobbet. Efter det var det familjerätten en snabbis, vi gick inte ens in eftersom vi hade tappat bort oss haha. Sen så var det lite småsaker som att köpa åk kort, träffa syster @ Wayne's, gå hem och laga mat och sen ut och träffa Lisa fisan. Bebis Clarisa stannade med Lisa i Jakan centrum och lämnade mig på stationen för jag skulle träffa någon i stan, teeheeeee haha. Tydligen var det en dejt? Jag är så jäkla nördig så jag vet inte vad som är en dejt och vad som inte är en dejt, men som sagt det var det..
Imorgon blir det igen! I think, man kan ju alltid hoppas annars? Saker kan ju alltid komma emellan, men okej ska inte vara så negativ höhö. Öhm, vet inte vad mer jag ska skriva, vågar inte skriva mer för då kan de skrika *stalker warning!!*, haha och det vill man verkligen inte. Kanske blir lite längre fram i framtiden?
Nej, nu ska jag sova. Är sjukt trött och det här inlägget är ändå effin' boring.



Natti natt, chao!

27 maj 2010

Godmorgon! Höhö.. Vaknade för en stund sen och lagar mat nu hihi. Hamburgare, igen haha! Efter det måste vi hämta barnen på dagis och sen iväg till brommaplan teehee. Efter det kanske vi drar in till stan och har lite kul. Skriver sen, måste duscha och en massa jäkla grejer!

Hmm..

foto_0801 (MMS)

Hmm..


awesome day

Wuu, vilken dag. Vart helt mysig faktiskt! Gick hem från syster och duscha för att sen träffa äldsta syster och hennes lilla bebish. Vi träffades i Wayne's Coffe och sedan gick vi till Max i Barkarby. Där hände det lite grejer, men det ska vi inte prata om. Inte nu, inte imorgon, aldrig haha. Efter det så mötte vi upp Lisa, Sara, Saras kompis och Jacke för "picknick". Senare kom Fabiola, Sandra, Erica och Patty och sist men inte minst kom sötnosarna Ava och Sabina. Vi var där ganska länge och jag frös som bara den och till slut så gick vi hem. Är helt galet trött så ska nog ta och lägga mig nu. Tror dessutom att lilla söta Clarisa har somnat här på sängen bredvid mig haha! Lägger upp bilder på idag imorgon, om jag hinner.

Cheers and good night peeps <3

Piknik? Bruds only ;

foto_0795 (MMS)

Piknik? Bruds only ;


Kooling

20100526326 (MMS)

Kooling


2day! Ut till solen!

foto_0794 (MMS)

2day! Ut till solen!


Här säger vi god natt till er jävlar <3 :-*

foto_0790 (MMS)

Här säger vi god natt till er jävlar <3 :-*


Nattinlägg

Sitter här i systers kök och dricker te och försöker njuta av livet. Njuter av Sverige för fullt iallafall! Man måste älska svensk sommar alltså, det blir ljus tidigt och det mörknar sent, lukten av sommar, av naturen. Fyfan va skönt det är att vara hemma! Även om jag bara var borta i fyra månader så känns det som om jag vart borta mycket mer men samtidigt känns det som jag aldrig lämnat Sverige, som om jag aldrig vart i Chile haha. Helt sjukt. När jag kom fram i Söndags så var mamma och pappa där och väntade på mig, även en vän till familjen som heter Fredrik var där. När jag gick fram för att hälsa på Fredrik så känner jag hur någon petar på mig. Jag vänder mig om och skriker av lycka för det var lilla söta Clarisa som stod där! Efter två år och tre månader så såg jag henne där för första gången. Nej nu ska jag dricka klart teet och sova, vi ska upp med tuppen mañana!

God natt, ciao!

Wii!

Gu' jag är så sjukt trött, att vända om dygnet är så jobbigt. Jag har vart trött hela dagen och till slut så somnade jag på Clarisas knä här hemma hos syster haha! Syster och Clarisa sitter och spelar Wii nu och jag måste in på toaletten och vika lakan för att hjälpa syster hihi. Jag har inte laddat upp några bilder än, men det är för att jag inte haft tid för det än men om jag ska hem idag så lägger jag upp annars får det bli imorgon.
Igår var det en skön dag, gick hem till stora syster för att överraska henne och även för att kolla på min systerdotter som nu är sex månader. Hon har blivit så stor den där lilla mini skitungen hihi. Efter det så gick jag in till centrum för att möta Ava, Lisa, Sabina och Sara i Riddarpaken som ligger i kära hålan Jakobsberg. Vi satt där och tog det lugnt, sen så gick vi hem till Lisa där dom flesta drack kaffe och jag rakade av halva håret haha. Sen så var det inte mycket mer, gick hem åt och söta Clarisa kom hem till mig och vi köpte chips and dip och tjockade oss. Nu ska jag äta cornflakes, är hungrig hihi

Ciao!




RSS 2.0